“Let’s Do It, Romania” – Calendarul activitatilor de cartare

0

Echipa “Let’s Do It, Romania” a definitivat calendarul activitatilor de cartare, care vor avea ca rezultat harta deseurilor din Romania. Cartarea a inceput in weekend-ul 10-11 aprilie si se va incheia in perioada 17-18 iulie. Pentru detalii despre perioada de implicare a fiecarui judet,  calendarul de cartare este disponibil pe site-ul proiectului.

Cartarea presupune determinarea mormanelor de deseuri din arealele naturale si stabilirea coordonatelor acestora cu ajutorul GPS-ului, informatiile fiind ulterior incarcate intr-un soft special. Rezultatul final al acestei actiuni este realizarea hartii deseurilor din Romania, in baza careia vor putea fi estimate resursele necesare pentru reusita proiectului, inclusiv numarul de voluntari necesari in ziua de curatenie.

Cartarea este o etapa cheie in evolutia proiectului, spun organizatorii de la „Let’s Do It, Romania!”, in lipsa careia actiunea din ziua de curatenie ar fi imposibila. In consecinta, echipa din spatele proiectului ii invita la cartare pe toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber si energie. Acestia se pot inscrie pe site-ul proiectului la sectiunea “Implica-te!”.

“Let`s Do It, Romania” se prezinta drept cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, cele din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Persoane de contact:

Anamaria Hancu, [email protected], 0734 857 405

Anca Banita, [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger