Let’s Do it Romania: 4 noi judete se pregatesc de cartare

0

In prima luna de activitate, echipa “Let’s Do It, Romania!” a incheiat cu succes cartarea deseurilor din noua judete, unde si-au oferit sprijinul 400 de voluntari care, cu ajutorul GPS-urilor, au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia mormanelor de gunoaie. Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 29-30 mai si se va desfasura concomitent in 4 judete: Iasi, Botosani, Vaslui si Teleorman.

Pana acum, judetele care au incheiat activitatile de cartare sunt Cluj, Arges, Timis, Caras-Severin, Sibiu, Valcea, Constanta, Calarasi si Tulcea, spun organizatorii. Cat priveste urmatoarele 4 destinatii, in momentul de fata, situatia sta cam asa: 93 de voluntari inscrisi in Iasi, 18 voluntari inscrisi in Botosani, 13 in Vaslui si doar 11 in Teleorman. Asa ca “Let`s Do It, Romania!” ii invita pe cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber si energie sa se inscrie pe site la sectiunea “Implica-te!”.

“Let`s Do It, Romania” se prezinta drept cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, cele din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie.

Date de contact:

Anamaria Hancu: [email protected], 0734 857 405

Anca Banita: [email protected], 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger