KFC a blocat accesul unui activist la un summit de mediu

0

După ce a desemnat McDonald’s şi Starbucks drept lideri verzi la capitolul amabalare de produse fast-food, asociaţia pentru protecţia pădurilor Dogwood Alliance spera să obţină şi de la KFC un angajament că nu va mai distruge pădurile din sudul Statelor Unite. Reprezentanţii companiei au refuzat însă să vorbească până acum cu membrii asociaţiei, iar recent le-a blocat accesul la un summit de dezvoltare durabilă.

 

 

Unul dintre membrii Dogwood Alliance plănuia să participe la Sustainable Operations Summit, care a avut loc ieri, pentru a vorbi cu directorul diviziei de dezvoltare durabilă din cadrul YUM! Brands, compania-mamă care deţine KFC, scrie Tree Hugger.

Aceasta din urmă i-a avertizat pe organizatorii summit-ului că asociaţia urma să protesteze împotriva KFC la summintul mai sus amintit, deşi nu asta era intenţia membrilor ei, aşa că Dogwood Alliance a primit un e-mail prin care i-a fost blocată participarea. Aflaţi mai multe detalii pe Tree Hugger, care a scris şi despre deşeurile generate de KFC în unele dintre cele mai fragile ecosisteme din SUA.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger