Jumătate dintre bărbați și-ar părăsi partenera dacă s-ar îngrășa

0

Bărbații sunt mai preocupați de corpul partenerei decât femeile, dar sunt și cei care apreciază familia mai mult arată un nou sondaj citat de Reuters.

Aproape jumătate dintre bărbații chestionați au declarat că ar părăsi o femeie care s-ar îngrășa, comparativ cu 20% dintre femeile care au spus același lucru despre partenerul lor.

De asemenea, două treimi dintre bărbați au spus că au fantezii cu prietenele partenerei, comparativ cu o treime dintre femei.

“Cavalerismul n-a murit, mărimea contează, femeile iartă, iar bărbații uită”, sunt concluziile cercetării printre 70.000 de oameni, spune James Bassil, redactor șef al AskMen, realizatorul sondajului.

Doar 18% dintre femei au spus că și-ar dori ca partenerii lor să fie mai bine dotați, însă peste 51% dintre bărbați au spus despre ei înșiși același lucru.

De asemenea, rezultatele sondajului mai arată că 39% dintre bărbați aleg familia, iar femeile au ales un partener cu succes la aceeași întrebare, în proporție de 25%. Totodată, 43% dintre femei au ales o casă frumoasă comparativ cu doar 6.5% dintre bărbați.

Bărbații sunt și cei care mint în privința numărului partenerilor sexuali (50% dintre aceștia), spre deosebire de femei (35%).

Unul dintre lucrurile la care femeile și bărbații s-au pus de acord este pilula contraceptivă pentru bărbați, care nu există încă, dar care ar fi luată de două treimi dintre bărbați, iar mai mult de jumătate dintre femei ar vrea ca partenerul lor să ia pilula.

Părerile diferă când vine vorba de plătit nota de plată la întâlnire. 38% dintre femei cred că fiecare trebuie să plătească pentru el, 33% dintre ele consideră că bărbații trebuie să achite nota, iar 59% dintre bărbați cred că ei ar trebui să plătească, măcar la început.

Foto: Flickr / gigaman

Sursa: Reuters


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger