Japonezii își modifică liniile din palmă ca să-și schimbe soarta

0

În Japonia, unde cititul în palmă este încă foarte popular,, unii oameni au găsit o modalitate inedită de a-și schimba soarta, scrie The Daily Beast. Apelează la un chirurg plastician care le modifică liniile din palmă cu un bisturiu electric. Înainte de asta, oamenii își pot trasa în palmă, cu markerul, liniile pe care le vor.

 

Flickr/M. Lepis

 

Chirurgia aplicată liniilor din palmă se folosește de un bisturiu electric care arde carnea, lăsând în urmă un miros de hot dog ars și o cicatrice semipermanentă. Dacă liniile ar fi trasate cu un laser, s-ar vindeca și nu ar lăsa o urmă clară. Iar dacă pielea nu e arsă și se folosește un bisturiu obișnuit, atunci liniile nu se formează. Mai multe clinici din Japonia oferă acest serviciu, însă aproape niciuna nu-i face reclamă. Oamenii află de el din gură-n gură.

Intervenția durează între 10 și 15 minute și implică între 5 și 10 linii. Pacienții sunt liberi să-și aleagă liniile pe care le doresc, însă chirurgii sunt atenți să fie și compatibile cu norocul în viață. Rănile se vindecă în circa o lună și se transformă în linii. Majoritatea clienților sunt femei și bărbați de 30 și de ani care au o predilecție pentru ghicitul norocului.

În Japonia, operațiile ciudate nu sunt ceva neobișnuit. Un bărbat, de exemplu, a cerut să-i fie tăiat penisul pentru a-l servi la cină.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger