VIDEO “Jaf în Parcul Semenic”

1

Asociația Agent Green a postat ieri dimineață pe Facebook o nouă investigație filmată despre modul în care sunt puse la pământ pădurile din România, intitulat “Jaf în Parcul Național Semenic”. Filmul urmărește modul în care arbori de sute de ani din pădurile de fag ale Parcului Național Semenic sunt transportați la o fabrică din Bănia, județul Caraș-Severin. Zeci de tiruri încărcate cu cherestea pleacă lunar din Bănia la portul Constanța, unde umplu până la refuz navele care pleacă spre Siria. Rumegușul rămas ajunge la fabrica Kronospan din Sebeș, Alba. Filmul urmărește tot acest traseu, de la tăierea copacilor de sute de ani, până la îmbarcarea cherestelei pe vapor, în Constanţa.

 

 

 

Citiţi restul articolului şi urmăriţi mai multe fotografii pe România Curată.

 

Puteţi accesa şi:

Cum se taie pădurile seculare: Afacerea lemnului din Parcul Naţional Retezat

FOTO Cum arată o fabrică de lemn şi ce rămâne în urma exploatărilor

FOTO Kronospan ameninţă să dea în judecată organizaţiile care ies în stradă împotriva formaldehidei

Fără formaldehidă! Pentru a treia săptămână, Sebeşul iese în stradă împotriva Kronospan


Un comentariu

  1. Cred ca a sosit timpul ca noul nostru Presedinte al Tarii noastre DACIA sa ia masuri extrem de dure tututrora acelor care ne distruge Patria , aceste masuri ar fi de exemplu sa fie asa si anume :
    Daca sunt cetateni ai Tarii noastre sa fie judecati extrem de aspru si in functie de gravitatea faptelor sa fie condamnati la an grei de inchisoare si cu confiscarea tuturor bunelor avute la ora actuala .
    Daca sunt cetatenii altor natiuni straine sa fie amendati la sume extrem de mari si expulzati pe viata din tara noastra , altor care suunt implicati sau complici sa li se aplice acelasi pedepse care sunt scrise de mai sus .
    Asta sar numii dreptate adevarata facuta de un adevarat Presedinte al nostru .

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger