Internshipiada CRIM, o campanie pentru tinerii care își doresc să facă stagii în ONG-uri

0

Proiectul “CRIM – Puterea stă în imaginație”, în parteneriat cu 22 de ONG-uri bucureștene, desfășoară, începând din 19 februarie, Internshipiada CRIM – “Stagii felurite în ONG-uri călite”, o campanie adresată tinerilor care doresc să facă un internship în sectorul neguvernamental. Stagiile puse la bătaie de ONG-urile participante vor fi neremunerate și se vor încheia după o perioadă de trei luni.

 

 

Domeniile de activitate sunt: drepturile omului, programe de sprijin pentru copiii străzii, suveranitate alimentară și dezvoltare comunitară, transparenţă și bună guvernare, urbanism şi politici publice, educație civică, participare publică, protecția mediului și dezvoltare durabilă, documentarea și conservarea patrimoniului naţional.

Cele 22 de ONG-uri participante sunt: APADOR – Comitetul Helsinki, Asociația pentru Tranziție Urbană ATU, ACCEPT, Asociația ARA – ArhitecturăRestaurareArheologie, Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate ARCEN, Asociația Arché, ActiveWatch Agenţia de Monitorizare a Presei, Asociația De-a Arhitectura, Asociația CARUSEL, Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile FDSC, Fundația PACT, Grupul pentru Dezvoltare Locală, Asociația KOMUNITAS, Asociația Make A Point, Fundația PARADA, Asociația Pro Democrația, Asociația ReGeneration, Asociația Salvați Dunărea și Delta, Fundația Terra Mileniul III, ViitorPlus – Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Descrierile organizațiilor și profilurile stagiarilor sunt disponibile pe site-ul www.militiaspirituala.ro. Doritorii sunt invitați să-și trimită CV-ul la adresa [email protected], însoțit de o scrisoare de intenție, până pe 10 martie, ora 24:00. Mecanismul este simplu: echipa CRIM centralizează toate aplicaţiile, le sortează pe căprării și le trimite ONG-ului ales. La rândul ei, echipa ONG-ului analizează candidatura și cheamă aplicanții la interviu.

Mai multe detalii despre Internshipiada CRIM sunt disponibile pe pagina Facebook a proiectului CRIM: http://www.facebook.com/CRIM.ROMANIA.

Internshipiada CRIM este o campanie desfășurată în parteneriat media cu Totb (Think Outside the Box) și Șapte Seri și face parte din proiectul “CRIM – Puterea stă în imaginație”, finanțat de CEE Trust și dezvoltat de Asociația Miliția Spirituală, în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Participare Publică CeRe, Grupul pentru Patrimoniu și Acțiune Civică, Asociația One World Romania și Asociația Română pentru Dezbateri, Oratorie și Retorică ARDOR.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger