Întâlnirile online sunt mai benefice bugetului decât cele tradiţionale

1

Întâlnirile online nu ajută lumea să economisească doar timp, ci şi bani, este concluzia unui grup de strategi în marketing din New York, citat de publicaţiile Business Insider şi Time. Calculele au fost realizate pe cupluri din SUA, unde întâlnirile online sunt deja un fenomen obişnuit.

 

 

Curtarea unei persoane în mediul online este cu câteva mii de dolari mai ieftină decât curtarea tradiţională, în viaţa reală, nu din mediul virtual. Potrivit grupului de strategii de marketing ConvergEx Group, cuplurile care se cunosc online au tendinţa de a se căsători mult mai repede decât cuplurile care se cunosc prin metode tradiţionale. Astfel, spun experţii, perioada medie de relaţie până la căsătorie pentru un cuplu care s-a format „offline” este de aproximativ 42 de luni (3 ani şi jumătate), pe când în cazul cuplurilor „online”, relaţia de la momentul întâlnirii până la căsătorie durează aproximativ 18,5 luni (aproape un an şi jumătate).

În cazul cuplurilor „offline”, dacă ies împreună o dată pe săptămână, experţii americani au calculat că o întâlnire costă până la 130 de dolari (cină, film, băutură şi altele), ceea ce ar ridica suma totală a întâlnirilor, pentru cei mai bine de trei ani până la căsătorie, la aproximativ 23.660 de dolari. În cazul întâlnirilor online, o persoană plăteşte cam 239 de dolari pe an, ca abonament la site-ul de întâlniri pe care îl foloseşte. Calculele celor de la ConvergEx Group spun că întâlnirile online fac o economie de aproximativ 6.400 de dolari pentru buzunarul fiecăruia dintre parteneri (dacă, în cazul întâlnirilor tradiţionale, aceştia ar împărţi mereu cheltuielile).

 

Surse: Business Insider, Time

 

Puteţi citi şi:

INFOGRAFIC Cum şi de ce se despart oamenii

De la revoluţia digitală, la viaţa inline

Nume de cod: generaţia cu smartphone la gât

Internetul, cel mai bun prieten al omului


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger