Înscrieri pentru cursul de film al lui Mitoş Micleuşanu, la Artskul

0

Despre Mitoş Micleuşanu v-am mai povestit pe TOTB, însă în calitate de fotograf. Acum e timpul să vă invităm la un curs pe care Micleuşanu, de asemenea  scriitor, artist plastic, muzician, întemeietor Planeta Moldova şi realizator de programe radio la Guerrilla, îl va ţine în curând la Artskul. Artskul transformă învăţarea într-o experienţă liberă şi cu sens, aducându-i pe unii dintre cei mai activi artişti ai momentului faţă în faţă cu oameni de vârste şi formaţii diferite.

 

 

Neonoir, cursul de film ţinut de Mitoş Micleuşanu va începe joi, 9 octombrie, începând cu ora 19:30, la sediul Artskul, de pe strada Paris nr. 16. Cursul constă în zece ședințe săptămânale a câte două ore de trânte și dezmierdări cu camera video și cu alții. Vă puteţi face o idee despre atmosferă şi miza Neonoir, urmărind clipul de mai jos.

 

 

Micleuşanu, care de mulţi ani experimentează cu şi în diferite medii artistice, va fi ghid pentru mai tot ce înseamnă filmare, editare, sonor, montaj, concept şi abordare artistică, iar la final, participanţii vor realiza fiecare un scurt metraj.

Înscrierile se fac până luni, 6 octombrie, la adresa [email protected] Taxa de școlarizare este 800 lei, de plată în două rate. Prima rată se plătește odată cu înscrierea la curs, a doua în săptămâna a 5-a. Elevii și studenții au reducere 20%. Admiterea se face fără diplomă de bac. Cursurile vor avea loc săptămânal, în fiecare joi, de la ora 19:30.  Mai multe informaţii, pe pagina de facebook dedicată cursului.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger