Înscriere la un coș de legume bio, la un preț echitabil

0

Dacă ți-e dor de gustul legumelor de la țară și te preocupă calitatea și originea alimentelor pe care le consumi, mai sunt câteva locuri pentru sezonul 2013 în grădina socială ASAT AMURTEL.

Grădina AMURTEL se afla în satul Poieni din judeţul Buzău. Grădina socială ASAT este un parteneriat de solidaritate între AMURTEL şi consumatori locali care vor primi un coş săptămânal de legume de 36 de ori pe parcursul acestui sezon (aprilie-decembrie). Consumatorii din grădina socială ASAT beneficiază de legume bio, produse într-un proces de cultivare transparent, susţinând totodată hrană pentru copii de la Familia AMURTEL Valoarea abonamentului pentru sezonul 2013 este de 1600 RON.

Pe lângă legumele din oferta ataşată, puteţi comanda opţional:
kale, swiss chard, conopida, brocoli, napi, ridichi negre, ardei iute, dovleci, struguri, mere, pere şi pepeni

Pentru cei interesaţi să devină unul dintre 35 de consumatori, înscrierile se fac vineri 5 aprilie între 18:00 şi 20:00 la Librăria Cărturești din cadrul din cadrul complexului Muzeul Ţăranului Român din Piaţa Victoriei, Soseau Kiseleff 3. Rezervarea locului pentru coşul de legume se face prin plata avansului de 280 RON la semnarea contractului în cadrul întâlnirii. La acest eveniment vă stăm la dispoziţie pentru a vă prezenta şi clarifica detaliile acestui contract. Dacă nu reuşiţi să ajungeţi ne puteţi contacta direct telefonic sau prin email ([email protected])
Persoane de contact: Didi 0744565252 sau Iulia 0743161757

Găsiţi contractul cu oferta aici:
http://www.amurtel.ro/poieni/wp-content/uploads/2012/06/AMURTEL-ASAT-contract-2013-.pdf

Avem rugămintea să trimiteţi un email de confirmare la adresa [email protected] pentru a şti la câte persoane ne aşteptam să vină.

Poze şi mai multe informaţii despre gradina AMURTEL:

www.amurtel.ro/poieni
http://www.facebook.com/amurtel.poieni

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger