În ziua sinuciderii sale, un blogger a lansat un site despre viața și moartea sa și o vânătoare de comori

0

Un blogger pe teme sportive din Kansas s-a sinucis în ziua în care împlinea 60 de ani și a pregătit un blog pe care explica, printre altele, de ce a făcut asta, scrie Mashable. Martin Manley a lansat pe site-ul pe care l-a făcut și o vânătoare de comori, postând coordonate spre o rezervă de aur și argint în valoare de sute de mii de dolari.

 

 

Martin Manley a fost autorul blogului “Sports In Review“, a scris trei cărți despre sport și a lucrat ca editor pe statistici sportive la publicația Kansas City Star. La 15 august, ziua în care bloggerul a împlinit 60 de ani, și-a anunțat sinuciderea lansând site-ul “Martin Manley: My Life and Death“, pentru care a depus mult efort și care are următorul intro: “Astăzi e 15 august 2013. Astăzi împlinesc 60 de ani. Astăzi e ultima zi a vieții mele. Astăzi m-am sinucis. Astăzi e prima zi în care site-ul e activ și va fi aici în anii ce vor urma”.

Site-ul are peste 40 de rubrici cu titluri precum “De ce sinucidere?”, “De ce 60 de ani?”, “Cum am crescut”, “Primele două iubiri”, “911 & Conspirații” sau “Chestii cool”. Totodată, la rubrica intitulată “Prefața sinuciderii“, Manley a lansat o vânătoare de comori, postând coordonatele spre ceea ce bloggerul pretindea că e o rezervă de aur și argin de 200.000 de dolari. Poliția a găsit o scrisoare pe care victima o trimisese surorii sale și în care scria: “O să vezi că mi-am dat aproape toate bunurile. Totodată, am dat mulți bani în ultimele luni unor oameni care au mult mai multă nevoie de ei decât aș fi avut eu vreodată, inclusiv tot aurul și argintul meu”.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus însă că forțele de ordine au analizat presupusul loc în care se afla comoara cu un detector de metale și nu au găsit nimic. Iar dintr-o postare de Facebook reiese că poliția a vorbit cu familia lui Manley și a ajuns la concluzia că vânătoarea de comori a fost o farsă.  Site-ul bloggerului va fi însă activ timp de cinci ani, cea mai mare perioadă de timp pentru care i s-a permis să plătească în avans.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger