In sfarsit am zburat si noi

3

In week-endul ce tocmai s-a incheiat ne-am dus pe insula cu un pod din Parcul Tineretului din Bucuresti, care a gazduit primul session de „zburat” cu hamacele si nu numai. Am zburat, am reincercat slackline-ul, am lenevit si ne-am simtit bine. Restul, in imagini.

Au fost acolo baietii de la Pro Boulder, care au mers pe sfoara la o inaltime ametitoare si ne-au invatat si pe noi cum se face, dar si organizatorii de la Minor Swing, care ne-au aratat cum sa zburam cu hamacul de la 6 metri inatime sau sa ne tolanim in el intr-o zi de primavara.

Am incercat si eu sa zbor si pot doar sa va spun ca trebuie incercat. E o experienta interesanta, nu atat de intensa incat sa te sperie, dar indeajuns de energica incat sa-ti trezeasca pofta de adrenalina.

Daca ati ratat acest prim session, aveti ce regreta. Dar daca ne urmariti mai departe, veti avea sansa sa aflati cand si unde se va organiza a doua iesire si sa incercati si voi hamacele lui Andrei. (M.Cs.)

Incepatorii pe slackline (M.D.)

Florin pe slackline (M.S.)

Cei care lansau hamacul (M.S.)

“Zborul” (M.S.)

Leneveala (M.D.)

N-au lipsit nici bicicletele (M.D.)

Foto: Mihaela Dumitrascu si Mircea Struteanu


Tags:3 comentarii

  1. Pingback: Refugii urbane – Slackline si hamace « MD Photo Blog

  2. am fost si eu si am ajuns la timp sa sa dau pe tot ce era acolo si sa ma bucur de atmosfera faina si extrem de prietenoasa creata acolo. e adevarat ca nici nu ma asteptam la altceva.
    am zburat cu hamacul, am tras la hamac (“lansatul” despre care se spune in articol), am mers pe sarma, am lenevit in hamac. pot sa spun ca lenevitul in hamac i-a placut de minune telefonului meu care s-a furisat si a mai ramas acolo o perioada, fara ca eu sa stiu (multumesc lui oana pe aceasta cale pentru inapoiere).
    pe cei de la minorswing ii urmaresc de ceva vreme (online, pana la acest eveniment, mi-a placut site-ul mi-a placut ideea) si abia asteptam sa incerc hamacele lor. acum le-am incercat si deja am unul. pentru inceput o sa-l intind in casa.
    vi-i recomand cu caldura si incredere si lor le urez mult succes.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger