În Germania se angajează controlor de calitate pentru servicii sexuale oferite de bordeluri

0

Un site care oferă servicii industriei sexuale pentru adulţi din Germania a creat un nou loc de muncă, pentru care aşteaptă doritori: verificator de prostituate (tester) – mai corect spus, controlor de calitate a serviciilor sexuale oferite de bordeluri. Site-ul Kaufmich.com (“cumpără-mă”) a anunţat că este vorba de o slujbă cu normă întreagă, scrie publicaţia Huffington Post.

 

 

Locul de muncă este deschis ambelor sexe. Cel ales (cea aleasă) pentru această slujbă va evalua bordelurile din Germania, analizând atent serviciile oferite, igiena şi respectarea regulilor privind siguranţa practicilor sexuale. Potrivit managerului site-ului, slujba presupune şi întreţinerea de relaţii sexuale cu angajaţi ai / angajate ale bordelurilor, susţine postul CNBC. “Bordelurile sunt legale în Germania, dar nu există un sistem de control al calităţii serviciilor pe care le oferă. Vrem să devenim un fel de Tripadvisor pentru lumea bordelurilor”, a declarat managerul citat de CNBC. Astfel, clienţii site-ului său vor putea verifica bordelurile, la capitolul calitatea serviciilor, înainte de a merge acolo – la fel cum se face, spre exemplu, cu hotelurile.

Candidatul ideal pentru această slujbă trebuie să fie sociabil, să ştie să noteze ponturi interesante pentru consumatorii de plăceri carnale şi să nu se teamă de contactul fizic total. Pe lângă acestea, trebuie să aibă o diplomă în domeniul afacerilor, un certificat de sănătate beton şi să vorbească şi limba franceză, scrie publicaţia Newsweek. Dacă cunoaşte şi lumea bordelurilor, cu dedesubturile sale, este şi mai bine. Până acum, 150 de persoane şi-au depus cereri de angajare, cele mai multe din Germania, dar şi din Belgia, Olanda şi Marea Britanie. Site-ul Kaufmich.com a fost înfiinţat în anul 2009 de către trei fraţi care şi-au propus să îmbunătăţească industria sexuală germană prin crearea unei pieţe pentru prostituate independente.

 

Sursa şi mai multe detalii: Huffington Post

 

Puteţi citi şi:

FOTO O tură prin Muzeul Sexului din Amsterdam (avertisment de nuditate explicită)

Întărirea francului elveţian duce la înflorirea afacerilor în bordelurile germane

Cabine sexuale drive-in pentru prostituate


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger