Îmbrățișări pentru Roșia Montană

0

Roșia Montană te așteptă mereu cu brațele deschise, iar susținătorii ei te așteaptă pentru o îmbrățișare în această seară în București, în fața Teatrului Național. Dacă vrei să oferi îmbrățișări, vino cu un carton pe care îl poți agăța de gât, pe care vei desena simbolul Campaniei Salvați Roșia Montană – frunza Roșiei Montane.

Și la Cluj se oferă îmbrățișări pentru Roșia Montană în această seară în Piața Unirii, iar la Târgu Mureș, îmbrățișările vă așteaptă în Piata Teatrului. De la ora 17 îmbrățișările sunt pregătite.

Astfel, Campania Salvați Roșia Montană continuă prin atragerea atenției asupra pericolelor mineritului cu cianuri care amenință localitatea istorică Roșia Montană. Aseară, sute de tineri “s-au sincis” cu cianură în București și Cluj, după ce cu o seară în urmă au jucat “Țară, țară vrem ostași pentru Roșia Montană”, iar la începutul săptămânii mai mulți tineri au fost reținuți de poliție la Cluj și la București după “ocuparea” Hotelului Continental, respectiv a sediului TVR.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger