Idei practice: Canapeaua cu buzunare

0

Ce poate ieşi dintr-un brainstorming la care participă oameni care fac genţi şi rucsacuri şi oameni care fac mobilier? Logic, o piesă de mobilier care poate servi şi ca geantă sau un rucsac ce poate fi folosit pe post de mobilă. Mai scurt spus, canapeaua cu buzunare. Multe şi mari.

 

 

„Bound to Resist” este numele canapelei din imagine, creată de designeri de la două companii (Eastpack şi Quinze and Milan) – o piesă de mobilier extrem de practică şi de utilă, cu buzunare uriaşe în faţă şi pe laterale, numai bune pentru adăpostit orice, de la haine la mărunţişuri. Chiar dacă această canapea nu este (încă) şi ecologică, ideea, în mod cert, este interesantă – şi poate creatorii ineditei piese de mobilier se vor gândi să o producă şi din materiale reciclabile şi prietenoase cu mediul.

 

 

Canapeaua face parte dintr-o colecţie întreagă de piese („Built to Resist”) şi a fost inspirată de modelul rucsacului omniprezent în vieţile noastre, în care reuşim să înghesuim, prin multele sale buzunare, tot felul de lucruri, mai mari sau mai mărunte. Dar, pe cât de utilă este prezenţa unei astfel de canapele în sufragerie sau în dormitor, pe atât de ridicat este şi preţul cu care ea se vinde (deocamdată, în Franţa): 1.639 de euro.

 

Sursa şi foto: TH, Singulier

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger