Idei folositoare: Cortul din papuci

1

Ideea unui adăpost portabil, care să fie la îndemâna călătorului (fie el de cursă lungă sau doar urban), nu este nici pe departe nouă, iar, de-a lungul anilor, au apărut diverse modele, care ţinteau înspre a fi şi eficiente, şi uşor de purtat. Compania australiană Sibling propune ceva extrem de ingenios: o pereche de papuci sport cu cort integrat.

 

 

Conceptul a fost realizat pentru brandul de încălţăminte Gorman şi se numeşte „Walking Shelter”. Papucii conţin o folie de material care se scoate prin spatele lor, se asamblează foarte simplu şi devine cort – totul, în câteva minute. Folia stă cuminte în nişte buzunare ale papucilor şi, când este întinsă, se mulează, practic, pe suportul oferit de persoana aflată dedesubtul ei.

 

 

 

Acest adăpost poate fi util în diferite situaţii sau medii, de la ploaie, furtună sau alte condiţii meteo nefavorabile până la cheful de a trage brusc un pui de somn în mijlocul naturii sau al oraşului. Totodată, pentru cei care vor să călătorească, spre exemplu, cu autostopul şi nu doresc un bagaj prea greu, este o idee perfectă de adăpost. Mai multe detalii despre concept şi utilizare găsiţi la Sibling.

 

 

 

Sursa şi foto: TreeHugger


Un comentariu

  1. Pingback: Adidasi care adapostesc un cort | Exprima o idee

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger