Hotelul Twitter pentru dependenții de social media

0

Meliá Hotels International, cel mai mare lanț hotelier din Spania, a deschis primul hotel din lume inspirat de Twitter și de numărul în creștere de dependenți de social media. Aflat în stațiunea Magaluf de pe insula Mallorca, Hotelul @SolWaveHouse le permite turiștilor să interacționeze cu personalul și cu alți turiști prin celebrele tweet-uri.

 

Foto: Melia Hotels

 

În centrul acestui nou hotel social media se află #SocialWave, o comunitate virutală ce poate fi accesată doar prin wifi-ul hotelului, de pe smartphone, tabletă sau computer. După ce se înregistrează cu conturile de Twitter, oaspeții pot folosi #SocialWave pentru a se conecta cu alți turiști, pentru a da share la fotografii sau a flirta prin săruturi virtuale. Există un hashtag special pentru aproape orice și doi administratori care sunt tot timpul pe fază pentru a răspunde la cererile oaspetilor și a stârni conversații în această comunitate virtuală.

Fiecare bucățică de spațiu a hotelului îi îndeamnă pe turiști să se logheze și să-și împărtășească experiențele. Minibarurile, de exemplu, au stickere pe care scrie “Ți-e sete? Trimite-ne un tweet la #FillMyFridge (#Umple-mi frigiderul)”, oglinzile din baie le oferă dependenților de social media șansa de a-și prelungi șederea cu încă o săptămână dacă își fac poze și le tag-uiesc cu #suitcontest, iar stickere în formă de mustață îi invită pe turiști să share-uiască poze funny pe site-uri ca Instagram. Sursa: Oddity Central.

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger