Homosexualii sunt mai buni la pat decît heterosexualii

0

După rapoartele laboratorului Masters and Johnson’s, pentru cuplurile homosexuale sexul e mai bun decît pentru cele hetero. Sunt trei cauze principale ale acestei diferențe.

 

 

În primul rînd, cuplurile homosexuale se grăbesc mai puțin. Se mișcă mai încet, stau mai mult la fiecare stadiu al stimulării, făcînd astfel să crească tensiunea. Practică teasingul pentru a-și prelungi nivelele de excitație și a amîna descărcarea.

În al doilea rînd, sunt mai comunicativi. Masters and Johnson au descoperit că în cuplurile homosexuale se discută mai mult și mai deschis despre ceea ce au făcut și ceea ce le place sau nu.

În al treilea rînd, dar nu mai puțin important, homosexualii au un mare avantaj – sunt mai familiarizați cu anatomia partenerului, adică beneficiază de emptia de gender.

Să-i faci partenerului ceea ce ți-ar plăcea și ție merge numai în homosexualitate. “Bărbații se masturbează în forță, rapid, spune Masters, și la fel au tendința să procedeze cînd stimulează clitorisul partenerei. “ Același tip de atingere se face mai blînd în cazul lesbienelor. Din același motiv, foarte mulți bărbați heterosexuali s-au plîns cercetătorilor M and J că partenerele lor “ nu le apucă penisul destul de strîns.”

 

Sursa: Bonk


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger