Hitler trăgea cocaină şi se băşea incontrolabil

1

Adolf Hitler trăgea vânturi în neştire, apoi nişte cocaină pentru a-şi curăţa sinusurile, înghiţea câte 28 de medicamente odată şi i se făceau injecţii cu extracte din testicule de taur pentru a-şi alimenta libidoul. Cel puţin asta arată registrele sale medicale, care au fost scoase la licitaţie la Alexander Historical Auctions of Stamford, Connecticut (SUA).

 

Flickr/Freenerd

 

Documentele conţin o evaluare de 47 de pagini întocmită de şase medici cu specializare diferită şi un raport de 178 de pagini datat 12 iunie 1945 şi întocmit de medicul ORL-ist Dr. Erwin Giesing în timpul reţinerii sale de către trupele americane. Armata americană a cerut registrele medicale ale dictatorului, care includ 10 radiografii ale craniului său, rezultatele câtorva electroencefalograme şi schiţe cu interiorul nasului. Deşi nu există nici un document oficial care să ateste pasiunea lui pentru cocaină, potrivit consemnărilor lui Giesing, Hitler inhala cocaină pudră pentru a-şi curăţa sinusurile şi calma durerile de gât. La un moment dat a început să râvnească drogul, aşa că medicul i-a redus dozajul.

Dictatorul suferea totodată şi de flatulenţe incontrolabile, pe care încerca să le stăvilească înghiţind chiar şi 28 de medicamante odată, inclusiv pastile pe bază de stricnină, otravă care îi producea dureri de ficat şi stomac, şi îi erau administrate injecţii cu extracte din vezicule seminale, testicule şi prostate ale unor tauri tineri pentru a se întărâta în prezenţa Evei Braun. Fiecare document ar urma să atingă suma de 2.000 de dolari, licitaţia urmând să se încheie marţi şi miercuri. Cataloagele integrale poti fi vizualizate aici şi aici.

Sursa: Discovery News


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger