Haina de ”blană umană”, realizată exclusiv din păr de pe pieptul bărbaților

0

Poate că v-a trecut la un moment dat prin cap, mângânindu-vă pe piept sau, după caz, sprijinite de pieptul călduros al partenerului, că n-ar strica o colecție vestimentară din păr uman. Ei bine, alții n-au mai stat pe gânduri și s-au pue pe țesut haine din păr uman, vândute la prețuri exclusiviste.

chest-hair-coat-550x846

Câțiva designeri britanici au petrecut peste 200 de ore țesând peste un milion de șuvițe de păr bărbătesc, recoltate de pe piepturile mai multor ”donatori”, rezultatul fiind o haină din ”blană umană”, menită să fie ultimul răcnet printre amatorii de șinute excentrice. Prețul la care această haină 100% naturală poate intra la voi în dulap este de ”doar” 3.900 de dolari.

chest-hair-coat2-550x824

Partea cu adevărat ciudată este că această idee face parte din campania de promovare a unei companii britanice producătoare de… lactate. Arla, după cum se numește firma, a lansat recent o nouă gamă de lapte cu ciocolată, orientată spre publicul masculin. Băutura, care conține cu 40$ mai multe proteine decât alte băuturi similare, este recomandată drept ”lapte cu cacao bărbătesc, cu adaos de bărbat.” Această haină ar fi, pesemne, destinată revitalizării masculinității, care a scăzut în ultimii ani, potrivit filosofiei Arla, în rândul bărbaților englezi. Purtătorul de cuvânt al companiei a declarat, de altfel, că haina din ”blană umană” ar trebui să-i facă pe bărbați să râdă nonșalanți de pilozitățile excesive, nu să le ”ascundă sub preș.” Deși face parte dintr-o campanie publicitară parodică, haina din păr bărbătesc poate fi cumpărată.

Hainele din păr uman nu sunt însă o noutate, iar mai jos puteți vedea două exemple deja clasice: o rochie realizată în Vietnam dintr-un milion de metri de păr și o rochie de mireasă realizată de designerul britanic Thelma Madine, în parteneriat cu un salon de coafură.

hair-costume

hair-wedding-dress-550x826

Sursa: Odditycentral

 

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger