Hai la cros!

0

Cativa dintre participantii la proiectul “Primul Maraton” vor alerga sambata la Brasov, la cea de-a doua editie a crosului de caritate „Alerga TU pentru EI!”. Competitia, care isi propune sa sensibilizeze romanii asupra nevoii de ingrijire paliativa a bolnavilor incurabili, este totodata unul din antrenamentele publice pentru maratonul international Bucuresti (MIB).

Traseul crosului are circa 4 km, desfasurandu-se in parcul Nicolae Titulescu, din centrul Brasovului. Sunt invitati sa participe copii de la varsta de 6 ani (care vor alerga o distanta mult mai scurta) pana la adulti de peste 80 de ani. Acestia sunt indemnati sa vina la start cu o fotografie sau un mesaj pentru cineva drag, in locul caruia sa alerge.

Prin crosul „Alearga TU pentru EI!”, organizatorii spera sa contribuie la educarea spiritului caritabil al romanilor si la atragerea de fonduri pentru sustinerea serviciilor hospice. Nu in ultimul rand, se doreste atragerea de alergatori pentru Maratonul Bucurestiului, editia a 3-a din 17 octombrie. Maratonul este un eveniment national, care isi propune sa promoveze un mod de viata sanatos prin practicarea sportului de masa, pentru o sanatate mai buna.

Crosul este organizat de Hospice Casa Sperantei, in parteneriat cu Bucharest Running Club, Primaria Brasov, Directia Tineret si Sport Brasov.

Mai multe detalii gasiti aici.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger