“Habemus Bebe”: Spectacol umanitar

0

Habemus-bebe“Habemus Bebe” este un performance despre experienţa maternităţii, despre condiţia femeii-artist, despre confuzie şi crize, despre identitate şi panică, despre limite, corp şi… nutriţie. Este un spectacol realizat printr-o campanie de crowdfunding, scris de o mamă şi interpretat de trei actriţe care sunt, la rândul lor, mame.


Reprezentaţia de mâine, care va avea loc la 19:30, la Teatrul Coquette – Calea Călăraşilor 94, va fi dedicată unei cauze umanitare. Intrarea se va face pe bază de donaţie, suma minimp sugerată fiind preţul unui bilet: 30 de lei. Toate fondurile obţinute vor fi donate campaniei Impreuna pentru Irina.

Irina Macarie este o fetiţă de 1 an si 3 luni. Ea suferă de o boala genetică foarte rară, care se numeşte Colestază Intrahepatică Familială Progresivă şi care îi afecteaza ficatul. Stadiul actual este ciroză hepatică şi singura soluţie este transplantul de ficat, care la vârsta ei nu poate fi efectuat la noi în ţară. Pentru a putea realiza această operaţie este nevoie de aproximativ 200.000 euro. Mai multe detalii găsiţi pe pagina Ajutor pentru Irina.

Daca nu aveţi timp sau chef de mers la spectacol, puteţi face donaţii aici:

RO44BTRLEURCRT00A0472901 (EUR) Simona Macarie
RO85INGB0000999901374453 (LEI) Ion Macarie

Rezervările pentru spectacolul “Habemus Bebe” de mâine se pot face la rezervari@teatrulcoquette.ro sau la 0754990017.

Mai multe informaţii despre spectacol, pe pagina de Facebook sau în trailerul de mai jos:

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger