Grupul de inițiativă care luptă pentru salvarea Parcului Circului de Stat din București va organiza o expoziție foto în Lacul Tei

0

Grupul de Iniţiativă Civică “Lacul Tei” va organiza expoziţia de fotografie “Istorie  şi Tradiţie în Lacul Tei”. Evenimentul va presupune mai multe activităţi: expoziţie de fotografie şi documente vechi din cartier, consultarea cetăţenilor cu privire la problemele cu care se confruntă în cartier și desene pe asfalt cu copii. Acțiunea va avea loc la 1 iunie, începând cu orele 11.00  în parcul Circului, zona scărilor.

 

 

Grupul de Iniţiativă Civică Lacul Tei  s-a înfiinţat în 2010  şi este format din cetăţeni care care sunt preocupaţi să identifice  şi să rezolve probleme cu care se confruntă în spaţiul public din cartierul lor. Prin actiunile lui, a reușit să determine autoritățile să schimbe lucrurile în bine. Ce a reuşit :

  • În 2010 a obtinut reabilitarea aleii Județului.
  • În 2011 a schimbat regulile de parcare  pe bulevardul Lacul Tei.
  • În 2011, 11.000 de metri pătrați din parc au fost îngrădți; prin protestul din 2012 a reușit eliberarea acestei zone.
  • Din 2012, frumusețea Parcului Circului a fost readusă prin replăntari de copaci, prin îngrijirea lacului, reparația mobilierului, scărilor și sistemului de irigații, schimbarea firmei de pază.

Aflați mai multe despre acțiunile Grupului de Inițiativă civică “Lacul Tei” accesând linkurile de mai jos:

“Eu un colț de rai între betoane parcul ăsta”

Cetățenii din Lacul Tei protestează pentru salvarea lacului din Parcul Circului


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger