Gerovitalul se întoarce în America

2

 Deși au trecut mai mult de 30 de ani de cînd a fost interzis în SUA, Gerovital H3, fîntîna tinereții, cum i se spune în prezentările de pe Internet, are din ce în ce mai mult succes.

 

 

Într-un editorial publicat în Journal of the American Geriatrics Society, profesorul Thomas Perls trage un semnal de alarmă – cîteva clinici americane anti-aging au început să recomande Gerovital H3 deși a fost interzis în 1982.

Gerovital H3 nu e nimic altceva decît anestezicul stomatologic novocaină, abuzat de starurile de la Hollywood în anii ’50 și interzis în America și cam peste tot în lume. Cu toate acestea, în România comunistă a fost încurajat de stat și sponsorizat, după ce Ana Aslan a publicat o lucrare despre proprietățile rejuvenatoare ale Gerovitalului.

Profesorul Perls spune că nu există nici un efect de acest gen al Gerovitalului; clienții institutului din București erau supuși și altor intervenții, unui program de exerciții, unei diete sănătoase și cîtorva tratamente cosmetice, ceea ce îi făcea să creadă că au mai întinerit datorită substanței minune a Anei Aslan.

În ciuda deconstrucției științifice, o căutare a Gerovitalului pe google dă peste 300 000 de rezultate; lumea e foarte interesată de tratament și continuă să-l cumpere, o afacere bună pentru speculanții din România.


2 comentarii

 1. Buna ziua!
  Multumim in primul rand pentru interesul vis a vis de brandul nostru.
  In textul dumnevoastra s-au strecurat insa niste inadvertente pe care dorim sa le clarificam. Compania noastra este unicul producator, la nivel mondial, al brandului de produse cosmetice Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan.
  Ca urmare, va putem informa, cu toata responsabilitatea, ca produsele pe care le comercializam nu contin procaina/novocaina si respecta normele legislative in vigoare.
  Fiolele cu acid hilauronic din gama Gerovital H3 Evolution contin acid hialuronic si superoxid dismutaza, si nicidecum procaina.
  De altfel, in cosmetica, procaina a fost interzisa, datorita potentialului alergen, in anii ’80.
  Multumim inca o data pentru interes si va asiguram o transparenta totala in privinta informatiilor referitoare la produsele noastre si pe viitor!

  • Captain Planet on

   Multumim pentru informatii si precizam ca tot continutul articolului e preluat din revista Journal of the American Geriatrics Society; pozitia totb.ro in aceasta chestiune, in care nu avem nici un fel de competenta, e neutra, e pozitia unor simpli traficanti de informatie.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger