Gătim cu drag pentru oamenii evacuați de pe Vulturilor

0

De mai bine de o lună, voluntarii implicați în inițiativa “Gătim cu drag pentru 65 de oameni” au reușit să ofere masă caldă oamenilor evacuați din casele lor de pe strada Vulturilor și care locuiesc acum în stradă.

 

gatim

 

A venit iarna pe neașteptate, iar oamenii de pe Vulturilor au nevoie mai mult decât oricând de ajutorul nostru. Unele corturi s-au rupt, saltele și pături nu mai sunt destule, banii strânși până acum pentru gătit s-au cam terminat. În așteptarea unei soluții de la autorități, grupuri de prieteni și activiști gătesc în continuare zilnic pentru oamenii evacuați de pe strada Vulturilor din Capitală.

Cei care vor să se înscrie pe lista de gătit sunt rugați să o contacteze pe Cristina Oprea, de la Carusel. Important este să se gătească în continuare zilnic o masă caldă pentru evacuați. Din 19 septembrie, câte o gașcă de prieteni (unii, activiști) se reunește zilnic pentru cauza asta.

Există și un colectiv care le poate pune la dispoziție și altora care doresc să se implice o bucătărie utilată, în zona Piața Muncii. Contact: Alice, [email protected] Cei care nu au timp să gătească, dar vor să dea o mână de ajutor, pot duce conserve, biscuiți, pâine și ce mai poate fiecare, la sediul Carusel (Strada Lirei).

Pentru donații în bani, contul în lei de la Carusel este: RO22BRDE410SV17930794100.

 

Puteți citi și:

Primăria încalcă grav drepturile omului: Peste 100 de oameni din București, aruncați în stradă


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger