Franţa: Ofertă de alăptare pentru copii ai cuplurilor gay

1

O femeie din Franţa şi-a oferit serviciile de alăptare, contra cost, pentru copii ai cuplurilor gay (de bărbaţi), la scurt timp după ce statul francez a adoptat legea care permite căsătoria între persoane de acelaşi sex. Oferta a apărut pe un site francez, preţul cerut este de 100 de euro şi administratorii site-ului susţin că oferta este validă şi verificată.

 

 

„Sunt o mamă tânără, sănătoasă, calificată ca asistentă şi îmi închiriez sânii să hrănesc copii mici ai cuplurilor homosexuale (bărbaţi)”, sună anunţul. Acesta promite până la zece reprize de alăptare pe zi. Femeia care face oferta locuieşte lângă Paris, dar se poate deplasa unde este nevoie, susţine ea în aceeaşi ofertă. Administratorul site-ului pe care a apărut anunţul, Alexandre Woog, susţine că echipa sa a contactat-o pe femeia cu pricina, pentru a nu exista dubii asupra ofertei. „Reprezentanţii noştri legali spun că totul este în regulă. În Franţa este ilegal să vinzi lapte matern, dar serviciul propus de persoana în cauză este unul personal, nu o vânzare propriu-zisă, aşa că este în regulă”, spune Woog.

Franţa, care s-a alăturat recent ţărilor care au legalizat căsătoria între persoane de acelaşi sex şi adopţia de copii de către cupluri de acelaşi sex, nu permite (încă) mamele surogat sau reproducerea asistată pentru cuplurile de lesbiene sau homosexuali. Agenţia de presă Reuters, care a anunţat ştirea, nu a reuşit să afle identitatea persoanei care a postat anunţul, dar se pare că au existat multe răspunsuri la la oferta acesteia. „Am primit peste o duzină de solicitări, dar numai jumătate erau serioase, restul veneau de la perverşi”, a spus autoarea anunţului, sub pseudonimul asumat în anunţ. De când există site-ul pe care a apărut anunţul, adică din 2009, acest anunţ este al doilea ca trafic şi interes; primul în top rămâne un anunţ care oferea spre închiriere două capre pentru a tunde peluzele.

 

Sursa: Reuters

 


Un comentariu

  1. Pingback: Celula de bază a societății | Jurnal de bord

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger