FOTO Unde se duc căutările pe Google

0

Google a oferit publicului larg o privire asupra centrelor sale de date. Astfel, putem vedea pentru prima dată rețeaua enormă de computere care procesează căutările pe Google, afișează videoclipuri de pe YouTube sau trimite e-mail-uri către milioane de oameni. Centrele de date ale Google, fie că sunt foste fabrici de hârtie, ca în Finlanda, sau ferme de servere personalizate, au sute de mii de servere, cabluri colorate și chiar biciclete cu care inginerii se deplasează mai repede.

 

“Foarte puțini oameni au intrat în centrele noastre de date, și asta din motive justificate: prima noastră prioritate este confidențialitatea și siguranța datelor și facem mari eforturi să le protejăm”, se arată într-o declarație a compnaiei. “Astăzi, pentru prima dată puteți vedea în interiorul centrelor noastre de date și puteți face o vizită virtuală”.

Google a publicat, astfel, imagini din interiorul a opt centre de date in Statele Unite, Finlanda și Belgia. Google mai construiește centre de date în Hong Kong, Taiwan, Singapore și Chile.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Daily Mail


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger