FOTO #roșiamontană. A zecea săptămână de proteste

1

Duminică, 3 noiembrie, protestele pentru Roșia Montană au continuat pentru a zecea săptămână consecutiv. În București, manifestanții au mărșăluit din Piața Universității până la Cotroceni, în Regie și înapoi la Universitate prin Piața Constituției. La Cluj, din câte scrie Mihai Goțiu pe Voxpublica, marşul şi protestul împotriva proiectului minier de la Roşia Montană “se apropia de final când Jandarmeria a intervenit în forţă şi i-a bruscat pe câţiva dintre protestari. Motivul invocat, o aşa-zisă încercare de legitimare, este contrazis de către majoritatea martorilor şi de înregistrările video.” (mai multe detalii aici) Mai jos, am adunat o serie de poze din țară și din străinătate de la protestele de ieri.

 

 

BUCUREȘTI

bucuresti vlad petri

Foto: Vlad Petri

 

CLUJ

 

TIMIȘOARA

 

BRAȘOV

 

UN BONUS DE PE VÂRFUL PIETROSUL RODNEI

 

Românii din diaspora au ieșit, din nou, în stradă duminică, 3 noiembrie, și au transmis, împreună, următorul mesaj: “Români, a sosit vremea schimbării! Viitorul ne aparține! Apărăm patrimoniul, natura și oamenii! Solidaritate! Împreună putem pune capăt trădării și corupției! Treziți-vă și implicați-vă acum! Toți pe-un gând și într-un suflet uniți salvăm Roșia Montană!”

 

AMESTERDAM

amsterdam

BERLIN

berlin

LONDRA

londra

BRUXELLES

bruxelles


Un comentariu

  1. E o confuzie la mijloc, marsul de pe 3 noiembrie a pornit de la Universitate, apoi s-a mers la Cotroceni, si in Regie, dupa care ne-am intors la Universitate via Piata Constitutiei.

    Varianta de care ziceti a fost cred la al 5lea mars.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger