FOTO Răsărituri şi apusuri transilvănene

2

Alex Robciuc este membru al comunităţii Bored Panda şi a încărcat, pe acest site, o serie de fotografii spectaculoase, realizate de către el în Maramureş, în numai două zile: imaginile surprind apusuri şi răsărituri pline de culoare şi frumuseţe.

 

 

“Am aşteptat câteva luni pentru a prinde sfârşitul de săptămână perfect de primăvară, cu vremea perfectă pentru drumeţie prin Maramureş, ca să fotografiez peisaje la răsărit şi la apus. Iată ce am surprins în doar două zile”, spune Alex, ale cărui serii de fotografii spectaculoase le puteţi găsi aici.

 

 

Sursa şi foto: Bored Panda

 

Puteţi citi şi:

Peste 200 de km de trasee pentru biciclişti leagă satele săseşti din Transilvania


2 comentarii

  1. cautatorii an buda

    BAGATII BURGERUL AN COLA SI O NUMITII CIORBA –NU MAI AMESTECATII TRANSILVANIA CU MARAMURWSUL.ARATATII SINDRILA SI VARFURII DE BISERICA AUTENTICE MARAMURESULUI [ASCUTITE] NU GOGOSARII.SPECIFICATII DE UNDE-I BISERICA NO PLASATII AN MARAMURES. ESTE O CANTARE VECHE “DUPA PUI DE MOROSAN SA NU DAI CU BOLOVAN”ASCULTO–CEL CE TE ASCUNZII AN SPATELE SURSA.ZIARISTII DE DOI BANII.CASE ACOPERITE CU TABLA,SI ALTE KITCIURII NESPECIFICE MARAMURESULUI.

  2. ADEVARAT CE ZICI MOROSAN DESI NU CRED CA MARAMURESUL AR TREBUI REPREZENTAT ASTFEL FARA AN PRIMU RAND SA SE PUNA AN PRIN PLAM SINDRILA SAU ACOPERISUL ROS SPECIFIC ZONEI PE CARE MULTI VOR SA O NENOROCEASCA DIN MOTIVE PE CARE NU VREAU SA LE EXPUN AICI NU MULTI SUNT PRIETENII TAI DESI ORICAND SE DAU A FII. ZIARU NU E SINGURA SURSA IN CARE ASTIA CU “CORNITE” SE MANIFESTA ZII DE ZII ZILNIC NON STOP SUNT MULTE ASPECTA SA LUAM DE EXEMPLU DOAR JURNALISMUL, PRESA SCRISA ETC. DOAR CA SA PREZINT CATEVA NICULINA GEORGESCU DE CE A FOST DEMISA DE CE NU A RASPUNS NIMENI LA ACESTE INTREBARI ATUNCI CAND AU FOST PUSE SI A FOST TACERE IN SCHIMB????????? SALVA-TI MARAMURESU NU CU POZE CARE IL DISTRUG!!!! CI DU POZE CARE I-L ARATA ASA CUM ESTE CU TURLELE DE LA BISERICA SI ALTE ELEMENTE PE CARE VOI POATE IN MOD CONSTIENT LE-AT ASCUNS, RUSINE!.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger