FOTO Portrete ale unor tinere care au depus jurământul virginităţii până la căsătorie

8

Într-un nou album, Purity, artistul suedez David Magnusson documentează jurămintele de castitate, o tradiţie americană relativ nouă, în care taţii îşi susţin fetele în hotărârea de a rămâne virgine până la căsătorie. “Ballul Purităţii este un eveniment formal, unde tinerele fete, alături de taţii lor, participă la o ceremonie. Fetele poartă rochii de gală, iar după o cină, urmează un discus, un dans în sala de bal şi un jurământ al taţilor şi fiicelor. Fetele jură să rămână pure şi să trăiască în puritate în faţa lui Dumnezeu, iar taţii semnează un angajament de protejare a purităţii fiicei,” explică Magnusson, din fotografiile căruia vă prezentăm mai jos o selecţie.

 

Purity

 

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Purity

 

Sursa: Featureshoot

Puteţi citi şi:

FOTO Poveştile impresionante ale unor fetiţe-mirese

FOTO Portrete ale nesiguranţei umane

FOTO: Tragedii ascunde după văl: Portrete ale unor femei din Afghanistan


8 comentarii

  1. Robert, cand lumea va realiza ca o femeie nu trebuie sa fie proprietatea nimanui, nici a tatalui nici a sotului nici a pestelui, se va termina si cu notiunile, de curva sau de virginitate. Bonus, odata ce nu mai “freaca” pe nimeni cu cine e facut un copil, va scadea “dramatic” si numarul avorturilor sau al copiilor abandonati.
    Imagineaza-ti cum ti-ar fi stat la 14 ani intr-o astfel de poza langa mama ta. Curat Complex al lui Oedip. Uita-te cat de sexualizate sunt pustoaicele astea. O fata la varsta asta, daca e crescuta cum trebuie, are gandul la scoala, cel mult la un cantatret sau actor, si nu la sex. Daca nu cumva sexul cu tata nu se pune, ca mie a asta imi put trei sferturi dintre ororiile de mai sus.
    Recunosc, am o gramada de prejudecati!

  2. nu Robert ….toate femeile trebuie sa aiba libertatea de a alege …..si de a se bucura de intimitatea lor …dar pentru unii barbati ca tine si ca tatii acestor fete ,este peste capacitatea lor mintala….

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger