FOTO O firmă spaniolă şi-a amenajat birourile în pădure

13

Doi arhitecţi spanioli, Jose Selgas şi Lucia Cano, au conceput ceea ce ar putea părea un birou de vis pentru cei aflaţi în relaţii bune cu natura. Au amenajat birourile firmei de arhitectură pe care o deţin în mijlocul unei păduri din apropierea Madridului. Birourile sunt incluse într-un fel de tub aerodinamic, îngropat pe jumătate în pământ, pentru ca răcoarea să-şi facă loc în zilele toride. O fereastră lungă, ridicată până în tavan, face loc priveliştii naturale şi asigură necesarul de lumină pe timpul zilei. De asemenea, fereastra se poate ridica, permiţând aerisirea clădirii.

 

selgas-cano-office-madrid-3

selgas-cano-office-madrid-4

selgas-cano-office-madrid-6

selgas-cano-office-madrid-7

selgas-cano-office-madrid-9

selgas-cano-office-madrid-10

selgas-cano-office-madrid-11

Sursa: Boredpanda

Puteţi accesa şi:

Cluj-Napoca: Blocuri cenuşii acoperite cu grădini verticale, izolate cu lână de oaie

FOTO Farmscraper – Grădini printre nori


13 comentarii

 1. Tin sa reamintesc Danielei si pentru cei care s-au nascut in “cutiute” ca NU internetul si curentul sunt cele mai importante intr-un birou. Poate face doar calcule…dosare…etc. Intrebarea ta suna ceva de genu’ : dar de unde aveti facebook???…

 2. Oamenii au tras cabluri pe sub Atlantic ca sa lege America de Europa printr-o conexiune de “Internet”, si nu sunt in stare sa aduca doua sarme in padure ?? (Asta ca o paranteza la intrebarea de sus) ….

 3. Pacat de peisaj si de aerul curat de care angajatii nu pot beneficia. Nu au nici macar o fereastra fiecare, s-o deschida in dreptul lui, sa ia o gura de aer curat. Daca nu simti ca esti in padure, daca aerul ala nu-ti intareste organismul, totul e degeaba. Cum privesti copacii din tulumba aia, poti sa-i privesti si pe internet sau intr-o fotografie. O parere sincera

 4. In teorie e foarte frumos: mai racoare vara, in pauza poti sa iesi la o plimbare prin natura etc.
  Dar in practica ma intreb cum ajungi acolo in fiecare dimineata? Cat de departe e de locuinta angajatilor, pot sa ajunga cu transportul in comun, cat timp din zi pierd pe drum etc..

 5. Ce comentarii de romani frustrati… care mai de care sa zica ca strugurii sunt acrii :).
  De unde au internet, curent, aer curat (scrie clar ca fereastra se poate ridica permitand aerisirea cladirii, o si arata in poza cum se ridica), noaptea e infricosator (ca sa nu o ardem pe engleza), n-au cu ce ajunge la serviciu, ne punem probleme ca stau prea departe…
  Ma mir ca nu s-a luat nimeni de scaunele ergonomice si ca daca nu au pozat si toaleta inseamna ca isi fac nevoile la tufis.

 6. @vaimamanoastra – Dragul meu, eu am lucrat la un birou care era intr-o zona periferica mai in mijlocul naturii, defapt daca traversai strada puteai sa te plimbi prin padure. Crede-ma, e dragut, romantic si tot ce-ti doresti, dar numai dupa cateva zile de facut o ora si jumatate dus si o ora si jumatate intors nu-ti mai arde de nimic. Daca unii oameni au si simt practic, nu numai fluturasi in cap, au dreptul sa isi puna intrebari legate de organizare fara sa fie numiti frustrati sau invidiosi sau mai stiu eu ce.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger