FOTO Mărțișoare jurnalistice la târgul Muzeului Țăranului Român

2

Jurnaliștii români și-au pus abilitățile de meșteșugari la treabă și au creat mărțișoare după chipul și asemănarea presei românești pe care le vor scoate la vânzare începând de mâine, la Târgul Mărțișorului de la Muzeul Țăranului Român.

Având ca materie primă ziare, „meșteșugarii” au realizat, sub acoperișul Casei Jurnalistului, o inițiativă a jurnalistului Vlad Ursulean, sute de mărțișoare numai bune de pus în piepturile neînfricate. Au desenat, pictat, tăiat, lipit, împletit tot ce se putea, iar ce a ieșit puteți vedea începând de mâine, timp de șase zile la Muzeul Țăranului Român, de unde puteți cumpăra mărțișoarele jurnalistice și, susține, astfel presa independentă din România.

Alături de taraba jurnaliștilor, vor mai fi prezenți 200 de meșteri țărani, artiști plastici și studenți care vă așteaptă cu mărţişoare tradiţionale, mărţişoare de criză şi suprarealiste, vintage și recycle, meşterite din lut, textile, lână, hârtie sau fetru. Târgul este deschis între 10 și 18, biletul de intrare costând 6 lei.

 

Foto: Vlad Ursulean


2 comentarii

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger