FOTO La Tășu a început sezonul de împăduriri

0

Sâmbătă, 23 martie, Tășuleasa Social a plantat împreună cu voluntarii săi, în județul Bihor, localitatea Pietroasa, dând, astfel, startul noului sezon de împăduriri. Chiar dacă prognoză meteo pentru ziua de împădurit nu s-a arătat la început foarte prietenoasă, în cele din urmă voluntarii s-au aventurat cu picioarele în zăpadă.

Cei 350 de voluntari au reușit să planteze 10.000 de puieți pe o suprafață de 2 hectare de pământ. Voluntarii prezenți au venit de la 12 școli și licee din mai multe localități bihorene : Oradea, Beiuș, Stei și Pietroasa. A fost o împădurire cu greutăți, în care voluntarii au avut parte de zăpada, dar și de soare, de temperaturi scăzute dar și de mult entuziasm.

Ziua s-a terminat în compania trupei Fără Zahăr care a concertat pentru voluntarii prezenți la împădurire. Acordurile de rock și versurile cu morală au încălzit atmosfera și au adus primăvara la Pietroasa.

În urma acestei activități de împădurire, Tășu ajunge printr-un calcul scurt, la 186.000 de puieți plantați pe o suprafață de 78 de hectare, din 2004 și până în prezent. Încet, încet, pădurea Tășu crește și numărul voluntarilor care fac parte din ea, de asemenea.


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger