FOTO Drumul cailor japonezi de la naștere până-n farfurie

0

Fotograful Hajime Kimura, care locuiește în Tokio, a găsit cu greu un abator de cai care să-i permită să facă poze. În cele din urmă, a reuși să ducă la bun sfârșit proiectul Tracks, în care arată toate ipostazele în care apar caii în Japonia, inclusiv cea de carne de consum. Japonezii obișnuiesc să mănânce cai, dar nu o fac prea des, nu consideră carnea lor o delicatesă, iar practica nu este controversată. În schimb, creșterea și întreținerea unui cal sunt mult mai scumpe decât în cazul oricărui alt animal. Kimura crede că fermierii sunt cei care consumă cea mai multă carne de cal pentru simplul fapt că au un acces mai larg la animalele de tracțiune. După ce a fost refuzat de 10 abatoare, fotograful nipon a obținut permisiunea de a face fotografii într-unul privat de pe insula Hokkaido. Pozele lui reprezintă o incursiune în viața cailor de la naștere până la moarte.

 


 

Sursa: Featureshoot

 

Puteți accesa și:

FOTO Un proiect fotografic menit să ajute animalele fără adăpost

FOTO Viaţa sălbatică în alb şi negru

FOTO Pe urmele unei grădini zoologice umane

“Cel mai urât zoo din lume” va fi închis 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger