FOTO Dragoste în vremea protestului. Săruturi de pe ”câmpul de luptă”

0

 

În pline manifestări de nesupunere civică, ne-am adus aminte de câteva săruturi celebre, prin care protestatari din toată lumea au încercat să scurtcircuiteze testosteronul forțelor de ordine. Pe lângă ”Sărutul de la Vancouver” (foto sus), care a făcut senzație vara aceasta în timpul revoltelor cauzate de un campionat de hockey, vă prezentăm alte câteva ipostaze ale dragostei folosite ca instrument împotriva poliției.

Londra dă de pământ cu Doamna de Fier

Revoltele împotriva impozitelor pe cap de locuitor, din martie 1990. Peste 100.000 de oameni s-au adunat în centrul Londrei, anunțând discreditarea guvernului Thatcher. (sursa: Hoffmannphotos.com)

Paris, orașul iubirii

Doi studenți încearcă să oprească forțele de ordine în timpul unui protest derulat în octombrie 2010 la Paris (sursa: Reuters)

Grecia, în colaps economic

Doi tineri încearcă să facă față ostilităților de stradă printr-un sărut fierbinte: Grecia, octombrie 2011 (sursa: Tumblr/catastrofuck)

Toronto VS G20

În timpul unor manifestații împotriva Summiturilor G20 și G8 organizate vara trecută la Toronto, doi protestatari testează sensibilitatea polițiștilor. (sursa: EPA)

Toronto, alertă de summit NATO

După câte s-ar părea, canadienii au o slăbiciune pentru manifestările de afecțiune pe ”teren minat”. Toronto, iunie 2010 (sursa: AP)

Cairo: armata e cu noi

O activistă care demonstra împotriva guvernului egiptean îl sărută pe un ofițer de poliție care s-a aliat revoltaților. Cairo, ianuarie 2011 (sursa: MSNBC)

Santiago de Chile își critică președintele

Unul dintre protestele organizate vara aceasta în Chile, pentru a critica politica economică dusă de președintele Sebastian Pinera, a constat într-o mare manifestație de tandrețe colectivă. Santiago de Chile, iulie 2011 (sursa: Reuters)

 

 

 

 

 

 

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger