FOTO: Cum maşinile vechi şi uitate sunt recuperate de natură

2

Fotograful Peter Lippmann a descoperit, accidental, o serie de maşini vechi, abandonate, uitate, dar care, spre surprinderea privitorului, au fost reintegrate în natură, de către natură, în moduri care mai de care mai interesante.

 

 

Par trucate, dar nu sunt. Imaginile sunt cât se poate de reale. „Am descoperit aceste maşini în timp ce căutam, de fapt, un loc pentru o şedinţă foto despre accesorii, pentru revista Marie Claire. Aproape că au ţipat la mine, mi-a fost clar din prima clipă în care le-am văzut că trebuie să fac o şedinţă foto numai cu ele”, a declarat Lippmann, citat de TreeHugger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: TreeHugger

Photo by Peter Lippmann

 


2 comentarii

  1. fantastic! unde le-o fi găsit?! dacă te-ai strădui să faci o instalație ca astea (prima, a patra, penultima) sau dacă ai avea nevoie să re-creezi așa ceva pentru un film nu cred că ai reuși.

  2. A avut multa inspiratie fotograful ca sa imortalizeze intr-un mod cat mai artistic acele epave. Imi mai place modul cum natura a “integrat” masinile in ea insasi: muschi si alta microvegetatie crescuta pe caroserie, copaci care le invaluie

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger