FOTO Cum îmbătrânesc fețele după 60 de ani

6

Pe fotografa Ana Oliveira o interesează foarte mult transformările traversate de chipurile oamenilor de-a lungul timpului. Artista a realizat, în cadrul seriei Identități, o serie de portrete la distanță de 60 de ani de fotografiile realizate de protagoniștii ei în tinerețe. Vă invităm la o scurtă meditație despre timp și, dacă aveți chef, să vă comparați propriile fotografii, la distanțe mari.

Identities1

Identities2

 

Identities3

 

Identities4

 

Identities5

 

Identities6

 

Identities7

 

Identities8

 

Identities9

 

Identities10

 

Identities11

 

Identities12

 

Identities13

 

Identities14

 

Identities15

 

Identities16

 

Sursa: MyModernMet


6 comentarii

  1. De cele mai multe ori timpul ne transforma. Uneori ne imbunatateste aspectul( am vazut asta in niste poze facute alaturi de fosti colegi), iar in alte cazuri dupa cum se vede in prima poza de aici, chipul are riduri multe si profunde, buzele parca sunt mai subtiri si zambetul nu mai e acelasi. Am citit undeva ca expresia ochilor ramane aceeasi indiferent de trecerea anilor. Uneori se pare ca nu 🙂

  2. Asemenea imagini ar trebui facute mai des…multa lume tanara traieste cu impresia ca nu te schimbi prea mult nici dupa 50 de ani (exemplu Madona sau alte vedete hollywoodiene) si li se pare chiar nenatural sa se intample asta. Daca se intampla flagrant, precum in prima imagine, multi or sa zica “a, pai cine stie ce stil de viata nesanatos a dus, n-a facut sport, nu s-a ingrijit” etc. etc. Impresia asta se formeaza si pentru ca nu te poti imagina batran, asa ca preiei standarde mass-media, care de multe ori pot fi false.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger