FOTO Copaci îmbrăcați în haine pentru oamenii străzii, în Bulgaria

1

Cu ocazia sărbătorilor, comunitatea Hidden Cash Sofia a lansat o campanie pentru întrajutorarea persoanelor fără adăpost, îmbrăcând copaci în haine călduroare destinate oamenilor străzii, scrie Mediafax. “Prin intermediul vrem să reamintim oamenilor că atunci când noi suntem acasă, la căldură, pentru alții ‘acasă’ înseamnă străzile Sofiei, cărora, după cum bine știm, le lipsește căldura. Probabil că fiecare dintre voi aveți în dulap măcar o haină groasă sau un fular pe care alții le-ar aprecia cu adevărat. Ne putem uni pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași?”, a fost mesajul posat pe pagina de Facebook a comunității, înainte de Crăciun. Din câte se pare, acțiunea de binefacere a fost îmbrățișată de tot mai mulți oameni din capitala Bulgariei.

“Nu sunt pierdută! Dacă ţi-e frig şi vrei să te încălzeşti, atunci acceptă acest gest din partea noastră. Sperăm ca tot mai mulţi oameni cu suflet mare să ne urmeze şi vrem ca Sofia să devină un loc mai bun!”


Un comentariu

  1. Sunteti jignitori la adresa oamenilor! Oare nu era mai potrivit ca sa-i primiti in casele voastre si sa-i adapostiti, sa le dati de mancare, sa-i imbracati, sa-i ajutati sa se puna pe picioare?
    Oare nu este acesta un gest ridicol din care reiese nepasarea oamenilor si incapacitatea lor de a intelege pe cei in nevoie, cand de fapt voi credeti ca faceti un gest umanitar?
    Ati dovedit ca de fapt nu va pasa cu adevarat!

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger