FOTO Casa-hotel inspirată de locuinţele hobiţilor din “Stăpânul inelelor”

0

Gordon Mack este un adevărat fan al trilogiei “Stăpânul inelelor”; drept dovadă, a construit un hotel inspirat de arhitectura caselor de hobiţi în Black Hills, Dakota de Sud, SUA, într-o regiune care pare perfectă pentru orice iubitor al “Pământului de Mijloc”.

Botezată “The Hobbit Treehouse“, casa-hotel este situată la câţiva metri deasupra solului, are ferestre şi uşi rotunde şi un spaţiu interior care va delecta orice fan al lui J.R.R. Tolkien cu detaliile sale uimitoare: indicaţii scrise în limba elfilor, masca lui Sauron, ba chiar şi un inel de aur, precum şi încălţăminte făcută să arate ca picioarele hobiţilor.

Însă pentru a locui în această casă de poveste trebuie să închiriaţi, de fapt, casa de vacanţă de care aparţine, Chateau De Soleil, o clădire cu patru dormitoare care poate găzdui grupuri de până la 16 persoane odată. Căsuţa hobită din copac completează oferta de cazare, făcând locul perfect pentru familiile cu mulţi membri care îşi doresc un weekend în atmosferă à la Tolkien.

Sursa şi foto: My Modern Met


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger