FOTO Călător prin lume de nouă ani

0

Săptămâna trecută, vă spuneam despre Walter Chang, un aventurier care şi-a urmat visul, renunţând la locul de muncă şi folosindu-şi economiile pentru a vedea lumea. Walter călătoreşte de trei ani şi a reuşit să ajungă în 60 de ţări. Dar nu este singurul cu o astfel de dorinţă de ducă şi în stare să renunţe la confortul vieţii obişnuite pentru îndeplinirea visului de a călători.

Christian Lindgr este un alt tânăr pornit să colinde continentele, care spune că s-a plictisit de şcoală şi, la vârsta de 18 ani, a renunţat la studii, pentru a deveni călător prin lume. Acum are 27 de ani şi a vizitat, deja, 97 de ţări, de pe mai multe continente, ajungând inclusiv în Coreea de Nord.

“Întotdeauna călătoresc cu buget minimalist şi niciodată nu folosesc ghiduri de călătorie. Descopăr singur frumuseţile lumii şi le împărtăşesc şi altora prin fotografiile pe care le fac şi prin postările de pe site-ul meu”, spune tânărul, ale cărui fotografii şi aventuri pot fi citite în întregime pe site-ul Unusual Traveler.

Mai jos, câteva imagini din multele surprinse de Christian în cei nouă ani de călătorit prin lume:

Autobuz în Pakistan

Larung Gar, China

Coreea de Nord

Katski Pilar, Georgia

Esfahan, Iran

Nuntă în Tadjikistan

Muntele Everest, văzut dinspre Tibet

Registan, Uzbekistan

 

Sursa şi foto: Bored Panda


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger