”Bucătăria hoinară”, albumul de fotografie pe care Răzvan Voiculescu îl va lansa luni, 28 noiembrie, suprapune gusturi exotice și arome locale într-o serie de popasuri cât se poate de românești. Albumul adună în paginile sale călătoria și gastronomia, gusturile locale cu cele de aiurea, Banatul cu Patagonia, iarba de acasă cu verdele de Papaya și creveții jumbo cu Mocănița. Pentru astăzi, v-am pregătit o ”degustare” din Mușchi de vită cu pere caramelizate în Muzeul Popa din Târpești și Risotto pe o prispă glazurată în albastru.
Mușchi de vită cu pere caramelizate în Muzeul Popa din Târpești
Risotto pe o prispă glazurată în albastru
Foto: Răzvan Voiculescu
Puteți citi și:
VIDEO Bucătăria hoinară – călătorii și emoții culinare cu Răzvan Voiculescu
2 comentarii
Pingback: FOTO Bucătăria hoinară – gusturile lumii, ca la noi acasă | TOTB.ro - Think Outside the Box
Pingback: Răzvan Voiculescu: ”Lucrez la un proiect despre ceea ce produce omului salivația ancestrală” | TOTB.ro - Think Outside the Box