FOTO Bucătăria hoinară: Rețete cosmopolite gătite pe coclauri românești

2

Bucătăria hoinară”, albumul de fotografie pe care Răzvan Voiculescu îl va lansa luni, 28 noiembrie, suprapune gusturi exotice și arome locale într-o serie de popasuri cât se poate de românești. Albumul adună în paginile sale călătoria și gastronomia, gusturile locale cu cele de aiurea, Banatul cu Patagonia, iarba de acasă cu verdele de Papaya și creveții jumbo cu Mocănița. Pentru astăzi, v-am pregătit o ”degustare” din Mușchi de vită cu pere caramelizate în Muzeul Popa din Târpești și Risotto pe o prispă glazurată în albastru.

Mușchi de vită cu pere caramelizate în Muzeul Popa din Târpești


 

 

 

 

Risotto pe o prispă glazurată în albastru

 

 

 

 

 

Foto: Răzvan Voiculescu

 

Puteți citi și:

VIDEO Bucătăria hoinară – călătorii și emoții culinare cu Răzvan Voiculescu

 



 


Advertisment ad adsense adlogger