FOTO Avionul viitorului va fi transparent

2

Pentru cei care se tem de zbor, aeronava futuristă anunţată de Airbus pentru 2050 poate părea un coşmar: pereţii transparenţi vor permite pasagerilor să se bucure de cerul care, în prezent, este obturat de structurile metalice. Pentru cei pasionaţi de senzaţii aeriene tari, aparatul de zbor al viitorului pare împlinirea unei mult aşteptate profeţii SF.

Airbus a dezvăluit de curând piesa de rezistenţă pe care o pregăteşte pentru viitorul transporturilor aeriene de clasă: o aeronavă cu plafon şi cabină transparente, care va oferi pasagerilor vederi panoramice. Anunţat pentru 2050, avionul desfiinţează clasa economică şi clasa business, spaţiul fiind reorganizat în alveole pentru socializare, muncă şi relaxare. De asemenea, adio filmelor proiectate pe ecrane meschine, avionul viitorului fiind prevăzut cu locuri dedicate entertainmentului la altitudine, fiind conceput cu un spaţiu pentru golf holografic sau shopping virtual.

Sursa: Bornrich.com

 


2 comentarii

  1. Arata foarte bine acest avion al viitorului. Sa speram ca il vom prinde si noi. Cred ca este interesant sa ai o asemenea priveliste la inaltime 🙂
    Noul site arata foarte bine:)

  2. E posibil ca acest tip de avion sa imbunatateasca experienta celor cu probleme. Primele metrouri nu aveau geamuri si multor oameni li se facea rau de miscare, dar dupa ce au adaugat geamuri si le-au oferit puncte de reper pentru miscare situatia s-a ameliorat considerabil.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger