FOTO 20 dintre cele mai spectaculoase haine și accesorii comestibile

0

Chiar dacă nu sunt tocmai practice, rochiile din broccoli sau gențile din parmezan pot înflăcăra imaginațiile până la devorare. Dincolo de spectacolul vizual garantat, accesoriile și veșmintele confecționate de designeri din materiale cât se poate de apetisante sunt, desigur, biodegradabile.

Astfel, dacă vă dezbărcăți de costumul din paste făinoase și-l lăsați neglijent prin curte, nu trebuie să vă faceți probleme pentru protecția mediului. Vă prezentăm mai jos câteva dintre cele mai spectaculoase creații vestimentare din legume, fructe, șunculițe, brânzeturi și ce le-a mai căzut în mână creatorilor Ami Goodheart și Fulvio Bonavia.


Modă cu gust de la Ami Goodheart

Să faci o colecție întreagă din alimente nu e atât de simplu pe cât ar părea. Piesa de rezistență a lui Goodheart, rochia din anghinare, a necesitat șase ore de muncă încontinuu, timp în care fotomodelul a suportat cu stoicism montarea fiecărei frunze în parte. Preferata noastră este ținuta din colăcei și brioșe aburinde, numai bună de consumat cu câteva fripturici din costumația colegei sale de podium.

 

 

 

 

 

 

Accesorii apetisante de la Fulvio Bonavia

Bonavia este un celebru designer, care a colaborat cu numeroase branduri, dar care a lansat pe cont propriu o colecție de accesorii din alimente. Pantofi din vinete scobite, centuri din peștișori sau brățări din jeleuri sunt doar câteva dintre piesele acestei colecții despre care ne putem doar imagina cât de gustoasă ar putea fi.

 

 

 

Sursa: Thewowcollector.netLeave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger