Foca, Tibi si Codrut merg in Parlament

0

Catei

Pentru prima data in istorie, niste caini care pana de curand nu aveau stapan, vor intra in Palatul Parlamentului. Astfel, Foca, Tibi si Codrut, cainii Vier Photen care fac terapie cu micutii cu dizabititati din diferite centre specializate, vor fi prezenti la un inedit vernisaj de arta. 

Joi, 4 martie 2010, la ora 18:15, va avea loc vernisajul expozitiei de arta “Aprozaru’ lu’ Costache”. Aproximativ 100 de lucrari in tehnica ulei pe panza ale artistului Costache Popescu Ghergani vor aduce un suflu de prospetime in sala de expozitii Constantin Brancusi din Palatul Parlamentului, se arata intr-un comunicat de presa.

Expozitia propune uitarea tabuurilor citadine si reintoarcerea la natura, copilarie si joaca. Multe dintre picturi scot la iveala o lume demult uitata, cea a personajelor de poveste, a jucariilor, a fructelor si legumelor, dar si a animalelor. De aceea, artistul a tinut neaparat sa-i invite la vernisaj si pe cei mai buni si devotati prieteni din lumea necuvantatoarelor.

Iubitorii de arta vor putea achizitiona lucrari “la suta de grame” sau “la kilogram”, exact ca la aprozar. Iar in loc de sampanie, vizitatorii vor fi serviti cu mere de la tara, din ladite de lemn.

Expozitia va fi deschisa pana la sfarsitul acestei luni.

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger