Flashmob anti-ACTA în ziua dinaintea alegerilor locale

0

Sâmbătă, 9 iunie, se va desfășura Protestul Mondial Anti ACTA. În România această zi se suprapune cu ziua de dinaintea alegerilor locale, un eveniment important pentru multe comunități. Conform Legii Electorale, în preziua votului SUNT INTERZISE demonstrațiile în spațiul public- orice fel de demonstrații.

Partirul Piraților din România a găsit soluția de a fi alături de restul lumii: sâmbătă, 9 iunie, la ora 18, sunteți invitați să ieșiți în piețele centrale ale localităților voastre și să puneți la cale un flashmob* de câteva minute cu următoarea temă:

ACTA: FIE-ȚI ȚĂRÂNA UȘOARĂ !!

ALEȘILOR: JOS LABA DE PE INTERNET !!

Fotografiați-vă și urcați apoi aceste fotografii pe rețelele de socializare! Solidaritatea este minunată!

Pentru Noi, NETățeni și Cetăţeni ai Europei, ACTA a devenit simbolul unui proces decizional politic corupt, şi este o nouă probă a determinării unor forțe aparent obscure de a pune căpăstrul fiscal pe capul acestui Unicorn Eteric și Necontrolabil, INTERNETUL. – Partidul Pirat din România

Susține Drepturile omului în societatea digitală, Accesul Necondiționat la un Internet liber şi deschis, Dreptul de Nediscutat la Cultură și Neîngrădirea de nici un fel a Libertății acesteia de a fi Împărtășită.

 

 


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger