Iași, Timișoara și Bistrița s-au întrecut în strâns PET-uri pentru a câștiga finala Earth Hour

2

Ieri a avut loc loc finala Earth Hour în cele trei orașe finaliste din cadrul competiției organizate de WWF România. Iași, Timișoara și Bistrița s-au luptat în PET-uri pentru primul loc.

UPDATE 2: Astăzi se anunță câștigătoarea competiției, în urma cântăririi PET-urilor strânse în cele trei orașe.

UPDATE 1: Sacii de PET-uri se strâng în fiecare dintre cele trei orașe finaliste. La Iași, grupuri de elevi au adus PET-uri, dar sacii au venit și de la penitenciare. Pensionarii au fost și ei activi, iar un taximetrist a fost trimis de fiica sa să aducă sticlele goale după ce a aflat de competiție de la televizor.

Ieri, în intervalul 8:00-16:00, s-a desfăşurat finala Competiţiei. Locuitorii din Bistriţa, Iaşi şi Timişoara au fost invitaţi să aducă, într-un punct al fiecărui oraş, cât mai multe PET-uri. Oraşul în care va fi colectată cea mai mare cantitate de PET-uri va fi desemnat drept Capitala Earth Hour România 2012. În Bistriţa, punctul de colectare a PET-urilor a fost Zona Pietonală Liviu Rebreanu. Ieşienii au fost chemaţi să aduca PET-urile în Piaţa Palatului Culturii, iar la Timişoara, Primăria le-a dat întâlnire celor care îşi doresc titlul Capitala Earth Hour în Piaţa Victoriei.

Cei mici au pus și eu umărul ca orașul lor să câștige

Așa arăta colecția de saci la Timișoara, la ora 11.30

Copiii din Iași  sunt încântați să se pozeze cu sigla WWF România

 

Ecologiștii au venit cu bicicleta să aducă PET-urile

Copiii din Bistrița fac tot posibilul ca orașul lor să fie câștigător

Și la Iași a început colectarea de la primele ore ale dimineții

Sacii se adună și în Timișoara


2 comentarii

    • So cute, but is WROOONG!
      Colectare selectiva inseamna 3 containere la poarta, containere ce trebuie ridicate de 3 masini, nu de una care amesteca totul. Asa se face in orice tara civilizata. Orice varianta mai limitata inseamna, de fapt, colectare neslectiva sau ineficienta a deseurilor.
      Mi-as dori foarte mult acele 3 containere si as respecta conditiile de selectare. Dar sunt curios in cati ani se va realiza acest lucru marunt (in aparenta)

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger