Fii creativ și poți merge la un eveniment artistic VIP la Londra

0

Dacă vă mai întrebați cu ce se ocupă Thierry Guetta, streetartistul cunoscut sub numele de Mr Brainwash pe  care l-ați văzut în Exit Through the Gift Shop, filmul lui Banksy, aflați că n-a părăsit scena. Pe 1 august, Mr. Brainwash și mulți alți artiști revoluționari ai scenelor contemporane au participat la o expoziție dintr-o locație londoneză strict secretă pentru public, unde David Guetta s-a ocupat de partea muzicală.

 

Evenimentul, organizat de Burn, a fost documentat de Mr Brainwash, iar înregistrările vor fi folosite la crearea următorului clip David Guetta, care va ieși în toamnă.

 

 

Deși această expoziție-hibrid a fost exclusivistă, publicul e invitat să participe la această colaborare istorică și să-și uploadeze mostrele de ”inspirație creativă.” Imaginile – care vor putea surprinde de la artă, arhitectură și spațiu public, până la oameni – vor fi colectate într-un colaj online. Câștigătorul desemnat va primi o invitație VIP la Londra, unde va putea participa la evenimentul Guetta Meets Guetta.

Mai multe detalii, puteți afla de aici.

 

 

 

Tags:Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger