Femeile dintr-un orășel columbian nu mai fac sex până nu se repară drumurile

0

Femeile din Barbacos, un orășel din sud-vestul Columbiei, spun că au încetat să mai facă sex cu partenerii lor în semn de protest față de starea proastă a drumurilor ce leagă localitatea lor mică și izolată de restul Columbiei, scrie PRI.org. Femeile spun că drumurile sunt atât de rele, că le ia 12-14 ore să ajungă la cel mai apropiat spital. Unele chiar au murit însărcinate în bena salvărilor, în drum spre medic.

Greva sexuală pe care au inițiat-o a fost botezată “mișcarea picioarelor încrucișate.” Și nu este prima în istoria orășelului Barbacos. În 2011, femeile au apelat la aceeași metodă, tot pentru repararea drumurilor. Li s-a promis unele noi și mai bune, însă n-au văzut nicio schimbare ultimii doi ani. Nu s-au lăsat bătute și au reluat greva. Iar acum au și rezultate: au apărut imagini cu buldozere și alte utilaje grele care au început să repare drumurile.

Nu doar localnicii din Barbacos se confruntă cu drumuri rele în Columbia. Terenurile accidentate, precum cele din Anzi, și războiul de gherilă fac foarte dificilă construirea de noi drumuri și întreținerea celor deja existente. Un reporter spune că dacă cineva vrea să trimită un container cu produse din Columbia în China, îl va costa mai mult să le transporte până într-un port columbian decât din portul respectiv până în celălalt capăt al lumii, în China.

 

Puteți accesa și:

Când femeile intră în grevă, refuzând să facă sex

VIDEO Greva sexuală a unor femei a pus capăt unui război civil


Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger