Femeia-vampir care bea doi litri de sânge pe lună

1

Julia Caples, o femeie din Pennsylvania, SUA, consumă sânge de om de 30 de ani, având donatori pasionați de vampirism cu care se întâlnește în magazinul ei și care îi permit să le sugă sângele, scrie Oddity Central. Fascinația pentru sânge a femeii a apărut la vârsta de 15 ani, când, în timpul primului ei sărut, a simțit pofta să-și muște prietenul. Spune că a fost un instinct natural și că i-a plăcut gustul de sânge.

 

 

Prietenul ei din adolescență n-a mai sărutat-o de-atunci, însă Julia a avut noroc cu fostul ei soț Donald, care îi împărtășea pasiunea pentru vampiri și stilul de viață goth. Cei doi s-au căsătorit într-un cimitir; după ce și-au spus jurămintele unul altuia, și-au pecetluit comuniunea printr-un schimb de sânge. Când s-a născut însă fiul lor Alexi, cuplul a decis că unul dintre ei trebuie să înceteze și să nu mai joace rolul vampirului, pentru a-i asigura copilului o dezvoltare echilibrată. Donald a fost cel care s-a sacrificat, în favoarea soției sale. Deși nu mai sunt împreună, bărbatul spune că Julia e o mamă minunată care nu lasă obiceiurile sale ciudate să intervină între ea și copii.

Dark Rose (Trandafirul Întunecat), cum își spune femeia, își cunoaște donatorii de sânge online, dar le spune că trebuie să-i cunoască live ca să le sugă lichidul vieții. Toți trebuie să-și facă analize de sânge, pentru a ține la distanță infecțiile. Experții medicali spun că SUA asistă la o renaștere a vampirismului și însăși Julia confirmă că există un număr inimiaginabil de oameni care beau sânge de om în secret. Deși știe că sângele nu prea are proprietăți nutritive, femeia spune că se simte mai puternică și mai sănătoasă după ce îl consumă și se gândește că poate lichidul are proprietăți benefice care nu au fost încă descoperite.

Aflați mai multe în clipul video de mai jos:

 


Un comentariu

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger