FânFest în București: Pre-event la club Fabrica

1

Astăzi, 24 iulie, o parte din festivalul FânFest se instalează în Club Fabrica. Campania Salvați Roșia Montană vă invită la un warm-up party pentru susţinerea celei de-a 8-a ediţii a festivalului FânFest de la Roşia Montană care anul acesta va avea loc între 15 şi 18 august.

Toate încasările vor fi direcţionate către organizarea festivalului FânFest, iar artiştii prezenţi pe scenă participă pro bono. FânFest este un festival de mediu şi cultural organizat în sprijinul comunităţii din Roşia Montană care de peste 10 ani se opune deschiderii celei mai mari mine aurifere de suprafaţă din Europa, la Roşia Montană.

Iniţiat ca festival de protest, FânFest este cel mai vizibil efort colectiv şi spectaculoasă formă de exprimare a luptei pentru salvarea Roşiei Montane. În perioada FânFest, Roșia Montană se transformă într-o mare scenă. Curțile devin spații de spectacole şi interacțiune activistă, casele – săli de expoziții, poienile – amfiteatru pentru concerte.

La cea de-a 8-a ediţie, FânFest propune concerte, proiecţii de filme documentare, reprezentaţii de teatru, un forum social de activism, tururi turistice ghidate, expoziţii, ateliere şi conferinţe, o piaţă de produse ţărăneşti şi hand-made sau povestiri la foc în prezenţa localnicilor. Anul acesta, festivalul FânFest va avea loc între 15 şi 18 august 2013.

Programul din această seară este disponibil pe pagina de Facebook a evenimentului.


Un comentariu

  1. preconizez ca maine, pe vremea asta, sectiunea de commenturi va fi plina de termeni precum “somaj”, “investitii”, “ongisti”, “seringi”, “locuri de munca”, “saracii moti”, “Soros”, etc. asta pentru ca deja s-a terminat azi programul de lucru la rmgc.

Leave A Reply

Advertisment ad adsense adlogger